Paul Hodiş, exclus din acţionariatul Volei Club Municipal Zalău

CS Drilling Equipment, reprezentată prin Paul Hodiş, nu mai este acţionar al vicecampioanei Volei Club Municipal Zalău, decizia fiind luată luni, în cadrul Adunării Generale a Acţionarilor. „Decizia a fost luată prin vot, în cadrul Adunării Generale a Acţionarilor, la care a aparticipat şi domnul Paul Hodiş. S-a discutat despre acest subiect încă din luna aprilie, însă am stabilit să nu luăm nicio hotărâre până la încheierea campionatului. Domnul Paul Hodiş nu şi-a respectat obligaţiile financiare faţă de club, astfel că eram obligaţi să luăm o decizie”, a explicat preşedintele clubului, Radu Nistorescu.

Tot în cadrul şedinţei de luni a fost cooptat un nou acţionar în cadrul clubului, Fibrex SRL, reprezentată prin Traian Pop, după ce în luna aprilie a acestui an a fost adus în acţionariat şi Radu Istrate, cu firma SC Primavera. „Sper ca în perioada imediat următoare să vină alături de echipă şi alţi acţionari”, a mai afirmat Nistorescu.
Consiliul Local va fi în continuare acţionar majoritar, având un procent de 95 la sută, Consiliul Judeţean deţine 4 la sută din acţiuni, iar ultimilor doi acţionari, SC Primavera şi Fibrex, le revine câte 0,5 la sută.
Reamintim că anul 2014 a început cu un scandal de proporţii între acţionarul Paul Hodiş şi clubul de volei, reprezentantul firmei SC Drilling Equipment acuzând conducerea de delapidare. Încă de la acea vreme, oficialii Volei Club Municipal Zalău au luat în calcul varianta excluderii acestuia din acţionariat.

Leave a Comment